Приватбанк приступив до виплат чергового траншу компенсацій обличчям, що постраждали від нацистських переслідувань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк приступив до виплат чергового траншу компенсацій обличчям, що постраждали від нацистських переслідувань

Фондовий ринок
97
Український національний Фонд «Взаєморозуміння і примирення» перерахував Приватбанкові черговий транш фінансових засобів для здійснення компенсаційних виплат громадянам України, що пострадали від нацистських переслідувань у роки Другої світової війни.
Як повідомив Керівник Бізнесу «Обслуговування індивідуальних клієнтів» Приватбанку Юрій Кандауров, на сьогоднішній день виплати компенсацій проводяться практично усіма філіями і відділеннями Приватбанку. У них організовані робочі місця для проведення виплат, а процедура виплат проходить таким чином, щоб зробити її зрозумілою і зручною для кожного одержувача. Виплата компенсацій у Приватбанкові здійснюється без стягування якої-небудь комісії.
Спеціально для одержувачів компенсаційних виплат, банк розробив комплекс послуг, що дозволяє клієнтам розмістити свої засоби на поточних, депозитних, пенсійних чи рахунках пенсійній пластиковій карті.
Довідка:
Приватбанк був затверджений уповноваженим банком за виплатою компенсацій, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 1403 від 7 вересня 2000 року. Філіальна мережа Приватбанку містить у собі більш 1 300 філій і відділень по всій території України.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас