На пекінську Олімпіаду вже розкуплені всі квитки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На пекінську Олімпіаду вже розкуплені всі квитки

102
Всі квитки на змагання Олімпіади-2008, які пройдуть у Пекіні, були продані протягом двох днів після початку третього етапу реалізації квитків на території Китаю, повідомляє офіційний сайт пекінської Олімпіади.
Третій, заключний етап реалізації квитків на змагання літньої Олімпіади, що почнеться в Пекіні 8 серпня, стартував у понеділок. У продаж надійшло 1,38 мільйона квитків на 244 змагання з 17 дисциплін в 16 олімпійських видах спорту.
Відповідно до повідомлення, розміщеного на сайті, до кінця другого дня продажів, що почалися 5 травня, всі квитки на олімпійські змагання, які пройдуть у Пекіні, у цей час продані.
Крім цього, зараз тимчасово припинена реалізація квитків на такі види спорту як бейсбол, баскетбол, пляжний волейбол, бокс, гандбол і низка інших. Разом з тим, відзначається, що це явище тимчасове, і пізніше квитки можуть з'явитися знову.
Незважаючи на те, що квитки на змагання, які пройдуть у Пекіні, повністю реалізовані, поки є можливість придбати квитки на різні змагання в інших містах Китаю. Зокрема, можна вільно замовити квитки на футбол у Тяньцзіні або Шеньяні.
На відміну від двох попередніх етапів, на третьому етапі, що завершиться 9 червня, квитки поширюються за принципом реального продажу. Продаж квитків на заходи Олімпійських ігор 2008 року почався 15 квітня 2007 року. Другий етап продажу почався 30 жовтня і протривав лише кілька годин, після чого був припинений через технічний збій.
Відповідно до планів Оргкомітету пекінської Олімпіади, 75% всіх квитків на церемонії відкриття та закриття, а також на всі змагання будуть реалізовані в Китаї, ще 25% - за кордоном.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас