НЗФ не зміг провести збори акціонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НЗФ не зміг провести збори акціонерів

17
Заплановані на минулу п'ятницю збори акціонерів найбільшого в Україні виробника феросплавів — Нікопольського заводу феросплавів (Дніпропетровська область) — не відбулося через заборону суду на проведення реєстрації акціонерів. 18 липня, за данними Українських Новин, районний господарчий суд Дніпропетровська на підставі позову невідомої особи заборонив проводити реєстрацію акціонерів, а також кому-небудь передавати реєстр заводу. На зборах акціонери планували розглянути питання про затвердження річного балансу, розподіл прибутку, зміни у статуті заводу, а також зміну реєстратора.
2001 рік НЗФ закінчив із чистим прибутком 76,8 млн. гривень, збільшивши виробництво феросплавів на 3,7 % порівняно з 2000 роком — до 797,2 тис. тонн, що склало 57 % українського виробництва.
За даними Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, 13 % акцій НЗФ належить Приватбанку, 26 % — компанії "Байп", ще 50 %, які належать державі, знаходяться в управлінні банку "Кредит-Дніпро". "Кредит-Дніпро" та "Байп" входять до групи компаній корпорації "Інтерпайп".
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас