Співвласник ПриватБанку підвищив ціну купівлі австралійської CSM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співвласник ПриватБанку підвищив ціну купівлі австралійської CSM

Фондовий ринок
225
Сьогодні, 4 грудня, компанія Palmary Enterprises Limited, що належить співвласникові ПриватБанку Геннадію Боголюбову, підвищила ціну пропозиції про покупку австралійської компанії з видобування марганцевої руди Consolidated Minerals (CSM) з AUD4,7 до AUD5,0, а його конкурент компанія Pallinghurst повідомила про небажання підвищувати ціну далі і рішення прийняти оферту Palmary.
Як говориться в прес-релізі CSM, вона продовжила термін дії оферти з 7 до 20 грудня, залишивши за собою право на подальше його розширення. У свою чергу, Pallinghurst, підконтрольна екс-президентові "Суал-холдингу" і BHP Billiton Браяну Гілбертсону, у розповсюдженому повідомленні назвала ціну покупки понад AUD5,0 економічно необґрунтованою і заявила, що не буде поліпшувати або розширювати свою пропозицію про покупку акцій CSM, що містить ціну AUD4,5.
Pallinghurst сповістила, що вже акцептувала оферту Palmary відносно приналежних їй 9 млн. 263,1 тис. акцій CSM, що відповідає близько 4% капіталу австралійської компанії, а у двотижневий термін має намір продати за оголошеною ціною AUD5,0 всі підконтрольні їй акції CSM.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас