Касир врятувала "Приватбанк" від чергового пограбування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Касир врятувала "Приватбанк" від чергового пограбування

Кримінал
625
Завдяки витримці касира вдалося запобігти пограбуванню відділення "Приватбанку" у Дніпропетровській області, повідомляє УНІАН.
За інформацією прес-служби банку, у Нікополі (Дніпропетровська область) у відділення "Приватбанку", що на проспекті Трубників, 52, зайшов чоловік і, підійшовши до віконця каси, подав касирові папірець із текстом, написаним від руки друкованими літерами: "Це пограбування! Давай всі гроші, а то застрелю. Fox". У цей час у залі відділення співробітники обслуговували клієнта і не звернули увагу на чоловіка, оскільки він не промовив жодного слова.
Касир-операціоніст, що працює в банку більше 13 років, прочитавши записку, гроші з каси грабіжникові не віддала, а, затягуючи час, написала на цьому ж листку відповідь: "Мені ще не привезли сумку, гроші будуть пізніше". Грабіжник, прочитавши відповідь, з відділення швидко вийшов.
Співробітники безпеки банку на місце події викликали міліцію. Слідчо-оперативна група вилучила записку, яку залишив у касі грабіжник. При перерахуванні готівки у касовому вузлі недостачі та надлишків не виявлено, збитків удалося уникнути.
Нагадаємо, 22 листопада в Коростені (Житомирська область) при спробі пограбувати філію "Приватбанку" був затриманий 20-річний місцевий житель. Він зайшов у приміщення банку і під загрозою застосування гранати, що нібито перебуває в кишені його куртки, вимагав у касира 2 тис. грн. У затриманого ніяких вибухових пристроїв працівники міліції не виявили. За даним фактом ведеться розслідування.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас