"Три кита" управления кредитными рисками - в новой программе МИБ "ПРАЙМ - КРЕДИТ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Три кита" управления кредитными рисками - в новой программе МИБ "ПРАЙМ - КРЕДИТ"

327
„Деякі стали песимістами фінансуючи оптимістів”, - сказав якось Ч.Т. Джонс. Це твердження актуальне і для сучасного українського ринку фінансових послуг. Правильному розумінню, аналізу та мінімізації кредитних ризиків і буде присвячена нова 3-х модульна програма-практикум з управління кредитними ризиками ПРАЙМ КРЕДИТ, яка починається в Міжнародному інституті бізнесу в грудні.
Програму розробили та проводять фінансові консультанти Михайло Сорокін (к.е.н, МВА, директор Центру розвитку фінансового менеджменту МІБ) та Дмитро Школьников (CAP, МВА, консультант низки провідних банків України).
ПРАЙМ-КРЕДИТ - це учбовий продукт для менеджерів й фахівців комерційних банків та кредитних установ, фінансових та інвестиційних компаній, які відповідають за: формування кредитної політики; аналіз та оцінку ризиків позичальників; моніторинг та роботу з проблемними кредитами або дебіторською заборгованістю; оцінку фінансового стану емітентів цінних паперів; аналіз та супровід інвестиційних проектів тощо.
Практикум розкриває три основні теми: система прийняття кредитних рішень, технологія кредитного аналізу, моніторинг та повернення кредиту. Треба зауважити, що автори ПРАЙМ-КРЕДИТ поєднали досвід роботи з банківськими установами, авторські моделі, та чіткі практичні рекомендації. Все це може бути використано як в оперативних, так і в стратегічних цілях для вдосконалення процесу кредитного аналізу, підвищення повернення позик, погашення поточної заборгованості тощо.
Додаткова інформація про програму на сайті www.iib.com.ua.
Также запрошуємо Вас на презентацію програми, яка відбудеться 22 листопада о 19:00 Реєстрація на презентацию на сайті www.iib.com.ua або marketing@iib.com.ua
По материалам:
МІБ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас