Зарегистрирован выпуск сертификатов инвестфонда "Классический", активами которого будет управлять "Кинто" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарегистрирован выпуск сертификатов инвестфонда "Классический", активами которого будет управлять "Кинто"

Фондовый рынок
611
Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку 01 червня 2004р. зареєструвала випуск інвестиційних сертифікатів Відкритого диверсифікованого пайового інвестиційного фонду „Класичний”, управління активами якого здійснюватиме компанія з управління активами ВАТ”КІНТО”.
Інвестиційні іменні сертифікати кількістю сто тисяч штук випущені на загальну суму десять мільйонів гривень, номінальною вартістю сто гривень, форма випуску документарна.
Клієнтом фонду може стати будь-яка фізична або юридична особа. При цьому мінімальний розмір початкового одноразового внеску має складати не менше 1000 гривень (без урахування надбавки Агента).
З 15 червня Інвестиційні сертифікати Фонду можна придбати за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 28.
Мета створення Фонду – залучення грошових коштів інвесторів та забезпечення їх приросту шляхом здійснення діяльності зі спільного інвестування.
Активи Фонду складаються тільки з цінних паперів (цінних паперів вітчизняних та іноземних емітентів, державних цінних паперів, доходи за якими гарантовано Кабінетом Міністрів України, цінних паперів іноземних держав, цінних паперів органів місцевого самоврядування) та грошових коштів, в тому числі в іноземній валюті.
Не менше 10 (десяти) відсотків активів Фонду складаються з грошових коштів, що зберігаються на окремих депозитних рахунках.
Перелік інвестиційних фондів, управління активами яких здійснює компанія з управління активами ВАТ „КІНТО”:
- Інтервальний диверсифікований пайовий інвестиційний фонд “Достаток”;
- Відкрите акціонерне товариство “Венчурний закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд “Унібудінвест” ;
- Відкрите акціонерне товариство “Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд “Синергія”.
20.04.2004р. виповнився рік з початку діяльності першого в Україні публічного інвестиційного фонду "СИНЕРГІЯ", управління активами якого здійснює ВАТ „КІНТО”.
На 01 червня середньорічна доходність інвестиційного портфелю фонду склала 117,3%. Чисті активи у розрахунку на одну акцію фонду досягли 25372,07 грн. при номінальній вартості – 10000 грн.
Як зазначив президент ВАТ „КІНТО” Сергій Оксаніч, „успішні результати діяльності фонду „Синергія” зумовлені перед усім активною портфельною стратегією компанії з управління активами, що була орієнтована на пошук недооцінених і, водночас, ліквідних акцій українських підприємств та поєднувалася з високою диверсифікацією вкладень – не більше 10% в цінні папери одного емітента”.
Подальші плани КУА „КІНТО” – створення нових фондів та управління активами інвестиційних фондів, які б відрізнялись стратегією, стилем, класами активів для задоволення потреб найбільш широкого кола інвесторів. Крім індивідуальних інвесторів та промислових компаній учасниками фондів можуть виступити страхові компанії.
Управління фондами „Синергія” та „Класичний” компанія „КІНТО” розглядає як своєрідний „пілотний проект” на шляху до управління недержавними пенсійними фондами в Україні, через які здійснюється процес недержавного накопичувального забезпечення.
Створена в 1992 році, компанія КІНТО на сьогодні є найдосвідченішим учасником та визнаним лідером українського фондового ринку, активним чинником його творення та розвитку. Діяльність КІНТО зосереджується на управлінні активами інвестиційних та недержавних пенсійних фондів. Компанія пропонує своїм клієнтам компетентність, досвід та знання професійної команди фахівців, а також широкий спектр інвестиційних стратегій.
За додатковою інформацією щодо отримання послуг з управління активами інвестиційних фондів та недержавних пенсійних фондів, документів інвестиційних фондів та результатів їх діяльності, будь-ласка, звертайтесь за тел: (044) 201 4135 або на наш сайт www.kinto.com
По материалам:
Кінто
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас